SALARIZARE ȘI ADMINISTRARE PERSONAL

Oferim un calcul exact al tuturor contribuțiilor salariale și asigurăm suport legislativ pentru orice problemă ivită în relațiile de muncă. Echipa noastră este pregătită să își asume responsabilitatea administrării personalului și a serviciilor de salarizare, fără să substituie controlul și decizia asupra proceselor și managementului fimei.

Experiență Expertiză și Încredere

De ce să alegi serviciul de resurse umane cu cofires?

Eficiență și Reducerea Costurilor
Externalizând serviciile de salarizare către noi, economisiți timp și resurse, facilitând o gestionare eficientă și o reducere a costurilor asociate cu procesele financiare
Acces la Tehnologie de Vârf
 Utilizăm software-ul de salarizare de ultimă generație pentru a vă oferi o viziune transparentă asupra proceselor financiare, îmbunătățind eficiența și facilitând luarea deciziilor informate.
Conformitate Certificată
 Echipa noastră cu expertiză autorizată vă asigură că toate aspectele financiare și de salarizare sunt în conformitate strictă cu reglementările actuale, reducând riscurile legale și protejând reputația afacerii dumneavoastră.
Securitatea Datelor
  Prin implementarea sistemelor avansate de securitate, garantăm protejarea datelor confidențiale ale angajaților și ale afacerii dumneavoastră, construind încredere și respectând cele mai înalte standarde de confidențialitate.
Flexibilitate și Scalabilitate
 Serviciile noastre sunt adaptate nevoilor specifice ale afacerii dumneavoastră, oferindu-vă flexibilitatea necesară pentru a face față schimbărilor și pentru a vă scala activitatea în mod eficient.
Suport și Consultanță
 Echipa noastră oferă suport continuu și consultanță pentru toate aspectele legate de salarizare, asigurându-vă că aveți resursele necesare pentru a lua decizii informate și pentru a face față provocărilor financiare.

Procesul nostru de Salarizare Online

Procesul de salarizare online începe cu colectarea datelor pentru întocmirea pontajului. Angajatorul va trimite informațiile privind orele lucrate, concediile de odihnă și/sau medicale, tichetele de masă și alte detalii relevante prin intermediul unei platforme online dedicate. Aceasta elimină necesitatea gestionării pontajului pe hârtie sau a altor metode tradiționale și reduce riscul erorilor umane.
Odată ce datele de pontaj sunt colectate, software-ul de salarizare online intră în acțiune. Acesta calculează automat salariile și deducerile conform legilor și regulamentelor fiscale actuale. Astfel, se asigură precizia și conformitatea cu toate cerințele legale în vigoare.
Sistemul de salarizare online generează automat statele de salarizare pentru fiecare angajat. Acestea includ toate informațiile relevante despre venituri, deduceri, contribuții la asigurările sociale și alte detalii specifice fiecărui angajat. Angajații pot accesa și descărca fluturașii de salariu pentru a le verifica și păstra în evidența personală.
 
Un alt avantaj al soluțiilor de salarizare online este capacitatea de a facilita plata directă a angajaților prin bancă. După generarea statelor de salarizare, suma netă poate fi transferată automat în conturile angajaților.
 
Sistemul de salarizare online poate gestiona, de asemenea, acordarea de tichete de masă sau alte beneficii acordate angajaților. Aceste beneficii pot fi automat incluse în statele de salarizare și pot fi administrate în mod simplu prin intermediul platformei.
 
Soluțiile de salarizare online sunt actualizate în mod regulat pentru a se conforma schimbărilor legislative. Ele pot genera rapoarte detaliate pentru declarațiile fiscale și rapoarte pentru instituțiile guvernamentale.
 

TOT-DOMENIUL-FINANCIAR-FISCAL!

Firmă autorizată și acreditată

CECCAR, CAFR, ANEVAR, UNPIR ȘI CCF.

Descoperă Cum Ne Diferențiem

Servicii de salarizare dedicate pentru afacerea ta

Partenerul dumneavoastră de încredere este cofires

 • Consultanță în legătura cu întocmirea contractelor de muncă, precum și modul de înregistrare a acestora în conformitate cu cerințele legale;
 • Întocmirea și înregistrarea actelor adiționale, deciziilor sau a altor acte specifice la ITM;
 • Calcularea orelor suplimentare, sporurilor/primelor și a reținerilor din salarii;
 • Întocmirea de adeverințe;
 • Calculul și evidența concediilor medicale și a concediilor de odihnă;
 • Comunicarea cuantumului obligațiilor de plată aferente salariilor;
 • Întocmirea și depunerea declarației 112;
 • Întocmirea Revisal și transmitere informații în Reges;
 • Întocmirea și înregistrarea actelor adiționale, a deciziilor sau a altor acte specifice contractelor de muncă;
 • Întocmire și depunere dosar recuperare creanțe aferente concediilor medicale (dosar FNUASS);
 • Consultanță privind legislația muncii;
 • Asistență în caz de control al autorităților;
 • Întocmirea fluturașilor de salarii și asigurarea unei confidențialități stricte.
 • Consultanță și redactare Regulament de Ordine Interioară;
 • Întocmirea statelor de salarii în baza pontajelor și a ordinelor de plată;
 • Întocmirea notelor de lichidare, a documentației necesare șomajului sau pensionarilor;

FAQ

Most frequent questions and answers

La COFIRES, securitatea datelor dvs. este o prioritate. Folosim cele mai recente tehnologii de securitate pentru a vă proteja datele financiare și personale. De asemenea, respectăm standardele stricte de confidențialitate și conformitate.Externalizarea serviciilor de salarizare vă permite să economisiți timp și resurse, să reduceți erorile de calcul, să vă concentrați pe activitatea principală a afacerii și să aveți certitudinea că toate obligațiile fiscale și legale sunt îndeplinite.

Noi ne identificăm cu fiecare client pentru a înțelege situația unică a afacerii dumneavoastră. Oferim consultanță personalizată, servicii transparente și prețuri rezonabile pentru a vă asigura că beneficiați de soluții legale și eficiente. La noi veți găsi întotdeauna un sfat profesionist, în timp util, alături de servicii transparente și prețuri rezonabile. Vom fi mereu disponibili pentru a-ți răspunde la întrebări și te vom ajuta în orice situație de urgență.

Performanță, Responsabilitate, Flexibilitate și Calitate sunt valorile noastre fundamentale. Acestea ne ghidează în fiecare aspect al serviciilor noastre, asigurându-vă că primiți soluții profesioniste și de încredere.

Vom colabora strâns cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Consultanții noștri specializați vă vor oferi sfaturi și soluții rapide, legale și eficiente pentru a vă îmbunătăți performanța financiară.

Membrii echipei noastre sunt certificați de aceste organizații prestigioase, ceea ce garantează că beneficiați de servicii de înaltă calitate și de profesionalism în gestionarea afacerii dumneavoastră.


Dă-ne un semn! Ne-am bucura să aflăm mai multe despre tine. Accesează pagina de contact!