EXPERTIZĂ CONTABILĂ

Bine ați venit la Serviciul nostru de Expertiză Contabilă, unde ne dedicăm cercetării amănunțite a datelor contabile pentru a asigura corectitudinea și conformitatea cu legislația fiscală. Cu o abordare specializată, ne propunem să furnizăm informații precise și relevante pentru sprijinirea deciziilor manageriale și pentru a răspunde nevoilor instanțelor de judecată.

Experiență Expertiză și Încredere

Expertul contabil nu doar contează,Ci contează!

Litigii 
În disputele legale,expertiza contabilă aduce claritate prin analiza datelor financiare,sprijinind argumentele în cadrul proceselor judiciare.
Managementul Riscurilor
Identifică și evaluează riscurile financiare și contabile,dezvoltând strategii pentru gestionarea și minimizarea acestora
Impozite
Pentru evaluarea corectă a obligațiilor fiscale și identificarea potențialelor economii fiscale,experții contabili sunt esențiali
Audit Financiar
Asigură evaluarea precisă și obiectivă a datelor financiare în cadrul auditului financiar,oferind transparență și încredere.
Evaluarea Afacerii 
În caz de fuziuni sau achiziții,expertiza contabilă determină corect valoarea afacerii,analizând activitatea financiară și stabilind prețuri echitabile.
Conformitate
Expertiza contabilă asigură respectarea normelor financiare,contabile și fiscale,identificând și corectând eventualele neconformități.
Faliment 
În situații de faliment,experții contabili evaluează cu atenție situația financiară,identificând activele și datoriile pentru o procedură transparentă.În plus,suntem mândri să menționăm că suntem certificați de UNPIR,ceea ce ne permite să oferim servicii de cea mai înaltă calitate și să respectăm cele mai stricte standarde profesionale
Planificare Financiară
În procesul de planificare bugetară și luare a deciziilor financiare,experții contabili oferă informațiile necesare și evaluează opțiunile disponibile

TOT-DOMENIUL-FINANCIAR-FISCAL!

Firmă autorizată și acreditată

CECCAR, CAFR, ANEVAR, UNPIR ȘI CCF.

pas-cu-pas-către-succes!

Expertiza Contabilă: Clarificarea și Soluționarea Problematelor Economice și Financiare

Expertiza contabilă constă în cercetarea situaţiei economice a unor societăţi, a concordanţei dintre documentele primare de evidenţă contabilă şi realitate, cu scopul de a furniza părților interesate informațiile necesare într-un raport întocmit în conformitate cu “Standardul profesional nr. 35: expertizele contabile” prin formularea răspunsurilor la obiectivele formulate.
Vom stabili şi lămuri problemele cu caracter economic şi financiar indicate de instanţă, cu ajutorul activității noastre de cercetare și verificare realizate de experții noștri.

Descoperă Cum Ne Diferențiem

Servicii dedicate pentru afacerea ta

Partenerul dumneavoastră de încredere este cofires

  • Verificarea și certificarea modului de întocmire a declarațiilor privind impozitul pe profit;
  • Verificarea și certificarea bilanțului contabil anual;
  • Efectuarea de expertize contabile solicitate de persoane fizice sau juridice in conditiile prevazute de lege: expertize extrajudiciare la cerere, arbitraje în cauze civile, expertize de gestiune;
  • Verificarea tuturor Registrelor prevăzute de lege;
  • Evidențierea și achitarea obligațiilor către stat rezultate din activitatea contabilă;
  • Respectarea normelor legale în vigoare în ceea ce privește avizele și aprobările necesare administratorului;
  • Îndeplinirea atribuțiilor prevăzute în mandatul de cenzor la societățile comerciale, conform prevederilor legale;
  • Verificarea tuturor plăților curente efectuate de administrator către furnizorii de servicii și legalitatea lor;
  • Stabilirea prejudiciului cauzat persoanelor juridice si persoanele care se fac vinovate de nerespectarea dispozitiilor legale.
  • Efectuarea înregistrărilor legale în contabilitate;
 

FAQ

Most frequent questions and answers

Alegeți firma noastră pentru expertiza contabilă datorită experienței de încredere și echipei calificate. Vă menținem în conformitate legală, oferind eficiență și precizie în întocmirea documentației financiare. Prin consiliere profesională, soluții personalizate și transparență totală, vă ajutăm să luați decizii financiare înțelepte. Cu o reputație solidă în industrie, suntem partenerul perfect pentru dezvoltarea afacerii dvs.

Noi ne identificăm cu fiecare client pentru a înțelege situația unică a afacerii dumneavoastră. Oferim consultanță personalizată, servicii transparente și prețuri rezonabile pentru a vă asigura că beneficiați de soluții legale și eficiente. La noi veți găsi întotdeauna un sfat profesionist, în timp util, alături de servicii transparente și prețuri rezonabile. Vom fi mereu disponibili pentru a-ți răspunde la întrebări și te vom ajuta în orice situație de urgență.

Performanță, Responsabilitate, Flexibilitate și Calitate sunt valorile noastre fundamentale. Acestea ne ghidează în fiecare aspect al serviciilor noastre, asigurându-vă că primiți soluții profesioniste și de încredere.

Vom colabora strâns cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Consultanții noștri specializați vă vor oferi sfaturi și soluții rapide, legale și eficiente pentru a vă îmbunătăți performanța financiară.

Membrii echipei noastre sunt certificați de aceste organizații prestigioase, ceea ce garantează că beneficiați de servicii de înaltă calitate și de profesionalism în gestionarea afacerii dumneavoastră.


Dă-ne un semn! Ne-am bucura să aflăm mai multe despre tine. Accesează pagina de contact!