CONSULTANȚĂ FISCALĂ

Oferim soluții eficiente în rezolvarea problemelor fiscale. Veți primi informări periodice referitoare la problemele de natură fiscală, pentru a atinge obiectivul nostru comun, acela de a garanta succesul afacerii dumneavoastră. 

Experiență Expertiză și Încredere

De ce să alegi consultanța fiscală cu cofires?

Reprezentare fiscală
Oferim asistență și reprezentare în fața organelor fiscale, crucială în situații de control fiscal sau dispute cu autoritățile fiscale.
Siguranță
Protejăm drepturile și interesele clienților noștri, gestionând confidențialitatea și securitatea datelor financiare.
Conformitate
 Ne asigurăm că toate operațiunile financiare respectă legislația în vigoare, reducând astfel riscul de erori și penalități și protejându-vă afacerea.
Dezvoltare continuă
 Suntem mereu la curent cu schimbările legislative prin participarea la oportunități de educație continuă oferite de CCF. Consultanții noștri sunt la curent cu cele mai recente schimbări în legislația fiscală.

Procesul nostru de consultanță fiscală

În prima etapă, se efectuează o evaluare detaliată a situației fiscale curente a clientului. Acest lucru include înțelegerea nevoilor specifice, identificarea problemelor fiscale și analiza documentației existente.
Următorul pas implică dezvoltarea unei strategii fiscale personalizate. Acesta ar putea include planificarea impozitelor, sugestii pentru optimizarea fiscală, și identificarea oportunităților de economisire fiscală conform legii.
 
În această fază, strategia fiscală este pusă în aplicare. Acest lucru poate implica asistență în pregătirea și depunerea declarațiilor fiscale, reprezentarea în fața autorităților fiscale sau implementarea unor structuri fiscale mai eficiente.
Ultimul pas presupune monitorizarea continuă a situației fiscale a clientului și adaptarea planului fiscal în funcție de schimbările legislative sau ale afacerii clientului. De asemenea, include oferirea de suport și consultanță fiscală continuă.
 

TOT-DOMENIUL-FINANCIAR-FISCAL!

Firmă autorizată și acreditată

CECCAR, CAFR, ANEVAR, UNPIR ȘI CCF.

5 Beneficii Cheie ale Consultanței Fiscale

Un consultant fiscal poate identifica strategii eficiente pentru optimizarea situației fiscale a clientului, astfel încât acesta să plătească impozitele și taxele potrivite, reducând totodată expunerile la riscuri fiscale.
Consultanții fiscali se asigură că toate operațiunile financiare respectă cu strictețe legislația în vigoare, reducând riscul de erori și penalități și asigurându-se că afacerea este în concordanță cu reglementările fiscale.
 
Prin identificarea deductibilităților și avantajelor fiscale disponibile, un consultant fiscal poate contribui la maximizarea economiilor financiare ale unui client, permițându-i să își aloce resursele în mod mai eficient și sustenabil.
În situații precum controalele fiscale sau disputele cu autoritățile fiscale, un consultant fiscal oferă asistență și reprezentare competentă, protejând astfel interesele și drepturile clientului în fața organelor fiscale.
 
Un consultant fiscal poate furniza sfaturi și strategii fiscale proactive, ajutând clientul să ia decizii informate în ceea ce privește structura afacerii, investițiile și alte aspecte financiare, contribuind la creșterea sustenabilă a afacerii.
 

Partenerul dumneavoastră de încredere este cofires

 • Consultanță privind reglementările legislative pentru activitățile de import-export;
 • Asistență în timpul controalelor fiscale
 • Impozitul pe dividende (cote, termen de plată, declarare);
   
 • Impozit pe profit (informații generale, cotele și calculul profitului impozabil, plata impozitului, termen de plată, declarația de impozit pe profit);
 • Impozit pe venitul microîntreprinderilor (sfera de cuprindere a impozitului pe venit, categorii de venituri supuse impozitului pe venit);
 • Informări periodice referitoare la problemele de natură fiscală, actualizate în același timp cu schimbările legislației
 • Consultanță privind impozite și taxe locale: impozitul pe clădiri și teren, taxa asupra mijloacelor de transport, alte impozite și taxe locale (termene de plată și declarații);
 • Elaborarea și analiza cash-flow-ului;
 • Completarea formularelor pentru statistică;
 • Consultanță în probleme legate de TVA;
   
 • Reglare fișă pe plătitor si obținerea online a certificatului de atestare fiscală;
 • Evitarea penalităților și dobânzilor de întârziere la plata datoriilor fiscal, prin constituirea corectă și achitarea la timp a obligațiilor fiscale;
 • Rambursări de TVA;

Descoperă Cum Ne Diferențiem

Servicii dedicate pentru afacerea ta

FAQ

Most frequent questions and answers

Alegând serviciile noastre de consultanță fiscală, vă asigurați că afacerea dvs. beneficiază de experiența noastră vastă și de cunoștințele actualizate cu privire la legile fiscale. Oferim consultanță personalizată pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii fiscale, optimizând profitabilitatea și asigurând conformitatea. Cu noi, puteți reduce stresul legat de aspectele fiscale, lăsându-ne să ne ocupăm de toate detaliile. Suntem un partener de încredere pentru afacerea dvs., oferindu-vă un raport solid și o viziune strategică pe termen lung în ceea ce privește aspectele fiscale.

Noi ne identificăm cu fiecare client pentru a înțelege situația unică a afacerii dumneavoastră. Oferim consultanță personalizată, servicii transparente și prețuri rezonabile pentru a vă asigura că beneficiați de soluții legale și eficiente. La noi veți găsi întotdeauna un sfat profesionist, în timp util, alături de servicii transparente și prețuri rezonabile. Vom fi mereu disponibili pentru a-ți răspunde la întrebări și te vom ajuta în orice situație de urgență.

Performanță, Responsabilitate, Flexibilitate și Calitate sunt valorile noastre fundamentale. Acestea ne ghidează în fiecare aspect al serviciilor noastre, asigurându-vă că primiți soluții profesioniste și de încredere.

Vom colabora strâns cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Consultanții noștri specializați vă vor oferi sfaturi și soluții rapide, legale și eficiente pentru a vă îmbunătăți performanța financiară.

Membrii echipei noastre sunt certificați de aceste organizații prestigioase, ceea ce garantează că beneficiați de servicii de înaltă calitate și de profesionalism în gestionarea afacerii dumneavoastră.


Dă-ne un semn! Ne-am bucura să aflăm mai multe despre tine. Accesează pagina de contact!