O ECHIPĂ CU MULȚI ANI DE EXPERIENȚĂ , MEMBRII AI ORGANISMELOR PROFESIONALE: CECCAR, CAFR, ANEVAR, UNPIR ȘI CCF.

Cofires Expert oferă servicii complete, sigure și proactive de: evidență financiar-contabilă, gestiune, consultanță fiscală și reprezentare la control, audit financiar, evaluare imobiliară, expertiză contabilă, dizolvare și lichidare societăți comerciale, oferindu-vă astfel timp suplimentar pentru a vă concentra strict pe gestionarea afacerii dumneavoastră și pe realizarea de profituri.

Partenerul dumneavoastră de încredere este Cofires

Firmă autorizată și acreditată

CECCAR, CAFR, ANEVAR, UNPIR ȘI CCF.

atat-de-simplu!

Garanția Expertizei și Conformității în Serviciile Noastre Financiar-Fiscale

Ce înseamnă aceste acreditări pentru tine? Ei bine, ele confirmă că suntem parte a unei rețele profesionale de încredere, având acces  la cele mai recente informații , resurse și instrumente de cercetare din domeniul financiar-fiscal. Expertiza și cunoștințele noastre sunt recunoscute și susținute de aceste organizații respectate, ceea ce înseamnă că poți avea încredere că vei primi cele mai bune soluții și consultanță de la noi.
Atunci când lucrezi cu noi, te bucuri de avantajele unei echipe experimentate și a unei expertize solide în domeniul financiar-fiscal. Fie că ai nevoie de asistență în contabilitate, audit, evaluare,insolvență sau în orice alt aspect al domeniului financiar-fiscal, suntem aici pentru tine, oferindu-ți soluții personalizate și adaptate nevoilor tale specifice.
Cu acreditările noastre, te poți simți în siguranță, știind că ai ales să lucrezi cu profesioniști care au o înțelegere profundă a complexităților domeniului financiar-fiscal și care sunt dedicați să te ajute să-ți atingi obiectivele și să-ți maximizezi succesul în afaceri.

Feedback-ul nostru

Ce spun clienții noștri?

Descoperă Cum Ne Diferențiem

Servicii dedicate pentru afacerea ta


Dă-ne un semn! Ne-am bucura să aflăm mai multe despre tine. Accesează pagina de contact!