EVALUARE IMOBILIARĂ

Evaluarea imobiliară pentru unul din scopurile definite se realizează de către un evaluator autorizat ANEVAR specializat. Procesul prin care sunt evaluate imobilele este cel care pune în aplicare raționamentul profesional pe care îl deține expertul evaluator în estimarea valorii acesteia.

pas-cu-pas-către-succes!

Expertiza Cofires în Evaluări Imobiliare

Descoperiți valoarea reală a proprietății dumneavoastră prin serviciile noastre de Evaluare a Proprietăților Imobiliare (EPI). Oferim o abordare detaliată și esențială pentru orice decizie importantă din sectorul dvs. de activitate. Prin analiza aprofundată și atenția la detalii, evaluările noastre sunt mai mult decât simple estimări – ele reprezintă o hartă clară și precisă a valorii imobiliare.

Experiență Expertiză și Încredere

De ce să alegi evaluarea imobiliară cu cofires?

Evaluări Realizate de Experți Autorizați
Evaluările noastre sunt efectuate de experți autorizați ANEVAR și bine pregătiți, care cunosc piața și aplică cele mai recente standarde. Aceste rapoarte sunt esențiale pentru împrumuturile ipotecare, problemele de moștenire sau divorț, impozitare și altele.
 Precizie în Stabilirea Prețului Corect:
Evaluarea profesională garantează valoarea corectă a proprietății, evitând riscul unor valori incorecte ce ar putea afecta negativ timpul de vânzare.
Siguranța Investiției pentru Cumpărători
Rapoartele noastre detaliate oferă cumpărătorilor încrederea într-o investiție corectă, iar vânzătorii beneficiază de o tranzacție rapidă și eficientă.
Departamentul de contabilitate
Departamentul nostru de contabilitate și experți contabili se angajează să mențină evaluările noastre în concordanță cu schimbările legislative, reducând riscurile și maximizând astfel eficiența investițiilor dumneavoastră.
Transparență, Profesionalism și Suport Personalizat
Colaborând cu firma noastră, clienții beneficiază de transparență, profesionalism și suport pe tot parcursul procesului de evaluare. Ne angajăm să oferim servicii de cea mai înaltă calitate, asigurându-ne că fiecare client este informat în toate aspectele evaluării imobiliare.

Evaluare pentru Impozitare

Evaluarea pentru impozitare este crucială pentru proprietarii de imobile, fie că sunt persoane fizice sau juridice. Acest proces determină valoarea impozabilă a clădirilor și necesită evaluatori autorizați sau membri corporativi specializați în evaluarea proprietăților imobiliare (EPI).
 
Această evaluare reprezintă un proces esențial în determinarea valorii impozabile a unei proprietăți, indiferent de destinația acesteia (rezidențială, nerezidențială sau mixtă). Valoarea obținută în urma acestei evaluări constituie baza de calcul pentru impozitul pe proprietate, care trebuie achitat către autoritățile locale.
Doar un evaluator autorizat ANEVAR cu specializarea EPI poate întocmi un raport de evaluare pentru impozitare. Acești profesioniști sunt înscriși în Tabloul Asociației și sunt singurii calificați să navigheze prin complexitățile și detaliile tehnice ale evaluării imobiliare.
Evaluarea clădirilor este obligatorie la fiecare 3 ani pentru persoanele juridice și la fiecare 5 ani pentru persoanele fizice cu clădiri nerezidențiale. Periodicitatea asigură actualizarea valorii impozabile în concordanță cu dinamica pieței.
 
Evaluarea pentru impozitare aduce beneficiul aplicării unei cote de impozitare reduse, între 0.2-1.3% pentru clădirile nerezidențiale/mixte ale persoanelor fizice, comparativ cu cota standard de 2%, după reevaluare.
 

TOT-DOMENIUL-FINANCIAR-FISCAL!

Firmă autorizată și acreditată

CECCAR, CAFR, ANEVAR, UNPIR ȘI CCF.

Procesul Nostru De Evaluare Imobiliară Și Consultanță Contabilă​

Analizăm piața imobiliară și colectăm informații esențiale despre zone geografice, tipuri de proprietăți și tendințele recente de prețuri. Echipa noastră de experți contabili aduce o perspectivă valoroasă, ținând cont de cele mai noi tendințe legislative pentru a vă oferi o evaluare cu adevărat cuprinzătoare și actualizată.
Efectuăm o inspecție detaliată a fiecărui aspect al proprietății, evaluând starea structurală, amenajările interioare și exterioare pentru a obține o perspectivă clară și obiectivă.
Analizăm proprietăți similare recent vândute pentru a stabili o valoare de piață echitabilă și competitivă, asigurând transparență și corectitudine în evaluare.
 
Utilizăm datele colectate pentru a calcula valoarea de piață, aplicând metode avansate de evaluare și ajustări detaliate bazate pe caracteristicile unice ale proprietății dvs.
 
  Asamblăm toate informațiile într-un raport cuprinzător, oferindu-vă o perspectivă detaliată asupra metodelor folosite și rezultatelor obținute.
 
Prezentăm raportul de evaluare și discutăm cu dumneavoastră toate aspectele relevante, asigurându-ne că înțelegeți pe deplin evaluarea și implicațiile acesteia.
 
  • Raport de evaluare imobiliară ce are ca scop stabilirea valorii de piață a unei proprietăți, în vederea vânzării sau cumpărării;
  • Evaluarea proprietății pentru diferite formalități
 
  • Rapoarte de evaluare imobiliară și întocmirea de expertize imobiliare sau evaluări imobiliare expres și pentru licitații, pentru lichidări și dizolvări de firme, pentru litigii și procese civile, obținerea creditelor bancare, dar și pentru stabilirea valorii patrimoniale a firmelor;
 
  • Evaluarea sau reevaluarea proprietății pentru înregistrarea în contabilitate și pentru situațiile financiare anuale;
  • Evaluarea sau reevaluarea unei proprietăți imobiliare pentru obținerea valorii de impozitare a proprietății

Descoperă Cum Ne Diferențiem

Servicii dedicate pentru afacerea ta

FAQ

Most frequent questions and answers

Alegând firma noastră pentru evaluare imobiliară, beneficiați de experiență bogată, echipe de experți pregătiți, și precizie în evaluările noastre. Respectăm cele mai înalte standarde etice și profesionale, oferind rapoarte detaliate și transparente. Soluțiile noastre sunt personalizate, iar consultanța profesională vă ajută să luați decizii informate. Suntem partenerul de încredere pentru obținerea celor mai bune servicii de evaluare imobiliară.

 

Noi ne identificăm cu fiecare client pentru a înțelege situația unică a afacerii dumneavoastră. Oferim consultanță personalizată, servicii transparente și prețuri rezonabile pentru a vă asigura că beneficiați de soluții legale și eficiente. La noi veți găsi întotdeauna un sfat profesionist, în timp util, alături de servicii transparente și prețuri rezonabile. Vom fi mereu disponibili pentru a-ți răspunde la întrebări și te vom ajuta în orice situație de urgență.

Performanță, Responsabilitate, Flexibilitate și Calitate sunt valorile noastre fundamentale. Acestea ne ghidează în fiecare aspect al serviciilor noastre, asigurându-vă că primiți soluții profesioniste și de încredere.

Vom colabora strâns cu dumneavoastră pentru a vă ajuta să vă dezvoltați afacerea. Consultanții noștri specializați vă vor oferi sfaturi și soluții rapide, legale și eficiente pentru a vă îmbunătăți performanța financiară.

Membrii echipei noastre sunt certificați de aceste organizații prestigioase, ceea ce garantează că beneficiați de servicii de înaltă calitate și de profesionalism în gestionarea afacerii dumneavoastră.


Dă-ne un semn! Ne-am bucura să aflăm mai multe despre tine. Accesează pagina de contact!